Un fost curier la Amazon, condamnat pentru hărțuirea jucătoarei de tenis Emma Răducanu

  de - | 29 January 2022, 10:06 PM | Internaţional

  0

  (foto: Hotnews.ro)

  Amrit Magar, fost curier la Amazon din orașul Edgware, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bromley pentru că a vizitat în mod repetat fără permisiune casa familiei jucătoarei de tenis Emma Răducanu (19 ani) din sudul Londrei, scrie Biziday.

  Bărbatul a fost surprins de camerele de securitate de la ușa intrării lăsând diverse bilete și felicitări în decursul lunii decembrie, printre care o hartă desenată de el, în care demonstra că a mers aproape 40 de kilometri de la reședința lui din nord-vestul Londrei, pentru a ajunge la ea.

  Potrivit Daily Mail, tenismena cu origini românești și chineze a spus instanței că acum se teme să mai iasă singură din casă. „De când s-au întâmplat toate acestea, îmi este frică. Mă simt foarte îngrijorată dacă ies, mai ales dacă sunt singură“.

  „Din acest motiv, simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant în urma mea. Mă simt stresată și îngrijorată că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai protejată”, a mai declarat Răducanu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.