Comitetul Director al Suporter Club UTA convoacă Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA. Cum arată ordinea de zi

  de Special Arad | 4 November 2022, 7:14 PM | Sport | Topic special

  0

  (foto: Suporter Club UTA/Facebook)

  Comitetul Director al Suporter Club UTA convoacă Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA, pentru data de marți, 15 noiembrie 2022, ora 19, în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor (sala mică, intrarea dinspre Parcul Pădurice), cu următoarea ordine de zi:

  1. Actualizarea situației membrilor asociației din punct de vedere al plății cotizațiilor 

  2. Prezentarea proiectului de preluare a fan shop-ului UTA, de către Suporter Club UTA

  3. Supunerea la vot a propunerii de retragere a dreptului clubului FC UTA de a folosi marca UTA în scopuri comerciale și de preluare temporară, în exclusivitate, a activităților de tip fan-shop cu produse având inscripționată marca UTA, de către Suporter Club UTA.

  4. Prezentarea unei noi aplicații online, creată de Suporter Club UTA, destinată tuturor suporterilor

  5. Diverse (informări cu privire la situația suporterilor interziși pe stadioane, deplasări, întâlnirea reprezentanților SCU / peluză cu antrenorul Laszlo Balint, alte propuneri de activități etc)

  În ceea ce privește punctul 3, Comitetul Director al Suporter Club UTA face următoarele precizări:

  a) Dreptul de vot în cadrul Adunării Generale îl vor avea membri înscriși în asociația Suporter Club UTA până la momentul apariției acestui convocator, și care au cotizația plătită la zi (decembrie 2021 pentru membri vechi, taxa de înscriere achitată pentru membri înscriși în cursul acestui an).

  b) În cazul restanțierilor, plata cotizației poate fi făcută la fața locului (punctul 1) sau în prealabil.

  c) Pentru informații privind suma de plată pentru aducerea la zi a situației cotizației, vă rugăm să trimiteți un mesaj care să conțină numele și prenumele solicitantului, la numărut de whatsapp 0770.822.029 (Laurențiu Albu). Termen de răspuns: 24 ore.

  d) La fața locului plata cotizației se va putea face doar în numerar.

  e) Cei care doresc să își plătească anticipat restanțele la cotizație, o pot face prin transfer bancar în contul cu numărul IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501. Vă rugăm ca la Adunarea Generală să aveți la îndemână, pentru orice eventualitate, dovada plății.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.