Klaus Iohannis şi Donald Trump, la Casa Albă. Președintele american susţine eforturile de eliminare a vizelor pentru români

  de Special Arad | 21 august 2019, 8:14 AM | Internaţional | Politikos

  1

  (foto: Mediafax)

  Preşedinţii Klaus Iohannis şi Donald Trump au adoptat, marţi, la Casa Albă, o declaraţie comună privind întărirea relaţiilor România-SUA, şeful statului spunând că întâlnirea cu omologul american a fost una foarte bună. Donald Trump, a afirmat, cu ocazia întrevederii cu omologul său român, Klaus Iohannis, intenţia consolidării parteneriatului cu România, prin intensificarea relaţiilor bilaterale militare şi comerciale, precum şi prin susţinerea eforturilor de eliminare a vizelor pentru români.

  Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că a discutat cu şeful de stat american Donald Trump despre admiterea României în programul Visa Waiver, evitând însă să spună dacă s-au făcut paşi concreţi pentru eliminarea acestor vize.

  Întrebat dacă s-au făcut paşi concreţi în privinţa eliminării vizelor, şeful de stat român a replicat: “Preşedintele Trump este foarte interesat de această tematică şi sunt convins că specialiştii din administraţia americană, împreună cu specialiştii noştri, vor găsi cele mai bune căi pentru a continua o îmbunătăţire a acestor aspecte”.

  sursa: Mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare ce a mai „vândut” pe de geaba Sasul, din resursele naturale ale României, ca el sa fie susținutul la noile alegeri prezidențiale? Sau ce afacere păguboasă pentru noi, dar bănoasă pentru „Ei”, tagma de-l susțin pe „profu de fizică” ce și-a luat case din meditații nedeclarate ca sursă de câștig? Că doar nu pentru anularea vizelor a mers Sasul și la deranjat pe clownul de Trump, cel care acum și-a anulat vizita de peste 10 zile in Danemarca fiindcă danezii nici nu vor să audă de o vânzare a Groelandei, iar el TRUMP vrea să o cumpere.
   .
   La naiba, o s-o invadeze ca Putin Crimea, … nu de altceva, doar fiindcă poate și o s-o motiveze că este spre binele Americii și a populației din Groelanda.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.