Klaus Iohannis: „Se prefigurează un guvern PNL”

  de - | 12 octombrie 2019, 9:14 AM | Politikos

  0

  Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, după consultările cu reprezentanții partidelor parlamentare, că „luni, cel târziu marți” va desemna un nou prim-ministru.

  El a ținut să precizeze că nu va mai nominaliza „un personaj de la PSD” pentru șefia Guvernului.

  Președintele Klaus Iohannis a spus că soluția care se prefigurează este a unui guvern PNL sau în jurul PNL.

  Președintele a dat asigurări că nu se vor face tăieri de pensii și salarii.

  „Aici vreau să fac o afirmație, și stiu foarte bine ce spun, cu toată claritatea – nu vor exista tăieri de pensii și salarii. Spun acest lucru pentru a contrazice o afirmație mincinoasă a pesediștilor. Repet, nu vor exista tăieri de salarii și pensii”, a declarat Klaus Iohannis.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.