joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Klaus Iohannis: „România va depăși această criză sanitară și sunt optimist pentru că deja începem să vedem efectele măsurilor luate”

  de - | 17 noiembrie 2020, 7:41 PM | Naţional | Politikos

  1

  (foto: Presidency.ro)

  România va depăși această criză sanitară și efectele măsurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus încep deja să se vadă, a declarat marți președintele Klaus Iohannis, care a făcut însă apel la respectarea în continuare a regulilor stabilite de autorități. În situația actuală, marile petreceri de revelion sau organizarea de târguri de Crăciun, spre exemplu, sunt „imposibile și inoportune”, dar „Crăciunul vine și așa”, a comentat șeful statului.

  „Organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie mi se pare imposibilă și inoportună. Aceste târguri de Crăciun în acest an nu se pot organiza”, a precizat Klaus Iohannis, întrebat cum comentează un anunț în acest sens făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

  La fel, „marile petreci nu vor putea să aibă loc” în actualul context de pandemie, „dar Crăciunul vine și așa”, a mai spus președintele Iohannis, citat de HotNews.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.