Klaus Iohannis, internat în spital și operat de urgență

  de - | 26 April 2016, 3:26 PM | Naţional

  0

  Președintele Klaus Iohannis a fost internat, marți, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și operat la nivelul umărului drept.

  Administrația Prezidențială anunță că intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

  „Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

  De asemenea, reprezentanții Spitalului Miltar au comunicat cu exactitate diagnosticul președintelui și dau asigurări că intervenția s-a desfășurat în condiții optime.

  „În data de 26 aprilie a.c., Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila, la nivelul umărului drept pentru :

  Impingement (conflict) subacromial drept;
  Burşită subacromială dreaptă;
  Leziune de tendon supraspinos;
  Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună”, se arată într-un comunicat al Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

  Ulterior, președintele a scris pe Facebook că se simte bine și că de miercuri își va relua activitatea.

  Sursa: B1 TV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.