Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la Colectiv

  de Special Arad | 30 octombrie 2019, 10:41 AM | Politikos

  0

  Captură video Digi24

  Președintele Klaus Iohannis a mers, miercuri dimineață, la clubul Colectiv, în ziua în care se împlinesc 4 ani de la producerea celui mai grav incendiu din România, în urma căruia au murit 65 de oameni, iar sute au fost răniți.

  Totul a durat doar câteva minute, iar șeful statului nu a făcut declarații.

  Supraviețuitorii și familiile tinerilor morți în incendiu încă sunt revoltați deoarece nici după 4 ani de la tragedie judecătorii nu au stabilit un vinovat. În prezent, magistrații încă audiază martori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.