joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Kevin Spacey revine în lumina reflectoarelor

  de - | 6 noiembrie 2022, 12:39 PM | Internaţional

  0

  Actorul Kevin Spacey urmează să facă primul său spectacol după cinci ani de pauză, la Muzeul Naţional al Cinematografiei din Torino, unde va primi şi un premiu pentru întreaga sa carieră.

  Câştigător a două premii Oscar („American Beauty”, „The Usual Suspects”), dar și acuzat de comportament sexual necorespunzător în 2017, Kevin Spacey se pregătește să ţină un discurs pe scenă pe 16 ianuarie 2023, în auditoriul emblematicului turn cu cupolă Mole Antonelliana din Torino, care găzduieşte Muzeul Filmului, relatează Variety.

  Masterclass-ul, condus de preşedintele muzeului Domenico De Gaetano, va fi urmat de o proiecţie la Cinema Massimo a unui film din cariera lui Spacey pe care actorul îl va selecta şi prezenta.

  La începutul acestei luni, Spacey a obţinut o victorie în instanță atunci când un juriu din New York l-a găsit nevinovat într-un proces civil pentru abuz sexual, purtat de actorul Anthony Rapp. Cu toate acestea, Kevin Spacey este în continuare acuzat în Marea Britanie pentru că ar fi agresat sexual trei bărbaţi când locuia la Londra şi era director artistic al teatrului Old Vic.

  Spacey a pledat nevinovat, relatează Variety. Actorul a fost, de asemenea, obligat să plătească daune de 31 milioane de dolari producătorului serialului „House of Cards” de pe Netflix după ce a fost eliminat din distribuţia thrillerului politic şi a fost acuzat că s-a comportat inadecvat faţă de mulţi membri ai echipajului de producţie.

  Torino este oraşul în care actorul american a revenit anul trecut la actorie, jucând rolul detectivului de poliţie în filmul independent cu buget redus, regizat de Franco Nero, „L’uomo Che Disegno Dio” („Omul care l-a atras pe Dumnezeu”).

  În timpul filmărilor pentru acel film, Spacey a vizitat muzeul şi a primit un tur informal. „Suntem onoraţi că un invitat atât de prestigios precum Kevin Spacey a ales Torino şi un loc instituţional precum muzeul nostru pentru această revenire binevenită şi mult aşteptată”, a declarat preşedintele Muzeului Naţional al Cinematografiei, Enzo Ghigo, într-un comunicat.

  Actorul încă nu este binevenit în cinematografia americană, dar pare să se bucure de notorietate în Italia având în vedere că este o ţară foarte conservatoare ce nu îmbrăţişează curentul Woke de la americani.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.