joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Karateka arădeni, premiați de Consiliul Județean Arad

  de Special Arad | 21 septembrie 2021, 6:26 PM | Administraţie | Sport

  1

  Unsprezece sportivi ai Banzai Karate Club, împreună cu mentorul și antrenorul maestru Sihan Dan Duma, au fost premiați de Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile de profil, anunță instituția într-un comunicat.

  Unul dintre sportivii premiați este fiul vicepreședintelui CJA.

  „În general, indiferent că vorbim de karate, șah, fotbal sau gimnastică ritmică, sportivii arădeni merită toate aprecierile pentru munca și efortul depus. Cu atât mai mult, pentru că Aradul are o tradiţie puternică în karate-ul tradiţional, iar acest lucru se vede la toate competiţiile la care participă sportivii noștri, trebuie să evidențiem contribuția acestui sport la promovarea imaginii Aradului. Astăzi, trăirile mele sunt mai intense deoarece în sală a fost și fiul meu, Andrei. Sunt mândru de performanțele lui și îi admir pasiunea și efortul pe care le depune zi de zi! Îi felicit pe toți pentru că au ales să de dezvolte prin karate, un sport bazat pe etică și disciplină! Prin acest eveniment ne dorim să arătăm aprecierea noastră pentru performanţele și efortul pe care îl depun zi de zi acești copii frumoși, dar totodată să promovăm sportul ca o alternativă de activitate extraşcolară!”, declară Răzvan Cadar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bravo!!!
   Cinste lor, cinste copiilor care se „rup” din tablete, telefoane, retele de „socializare” (ca si cum nu suntem instare sa socializam fara aceste retele manipulate si manipulabile, parerea mea cel mai nociv mediu de 2000 de ani incoace…).
   Bravo antrenorilor care au rabdare cu copii nostrii, pentru ca noi nu mai avem (trebuie sa muncim 10-12 ore ca sa platim traiul bun al altora).
   Si aici ma refer la toate sporturile. Sportul este cel mai important factor in dezvoltarea frumoasa si armonioasa (atat fizic cat si mental) a copiilor nostrii in care ne punem atatea si atatea sperante si pentru care multi (nu toti) pariti facem atatea sacrificii frumoase.
   Bravo!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.