Kanye West îşi schimbă numele de scenă în „Ye”, dar rămâne un susţinător al lui Trump

  de - | 9 octombrie 2018, 8:38 AM | Monden

  0

  (foto: theringer.com)

  Rapperul Kanye West va răspunde de-acum numelui „Ye”, însă, pe plan politic, susţinerea sa a lui Donald Trump, extrem de rară în rândul personalităţilor afroamericane, rămâne nezdruncinată, relatează AFP.

  „Eu sunt Ye”, a anunţat pe Twitter „individul cunoscut oficial drept Kanye West”, relatează Vocea.biz, citând News.ro.

  „Ye” a fost mult timp porecla lui West, la fel ca „Yeezy”. „Ye” este, în plus, titlul ultimului său album.

  West, sau mai degrabă Ye, a anunţat această schimbare a numelui cu puţin înainte de apariţia sa la emisiunea “Saturday Night Live”, la NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă împreună cu rapperul Lil Pump, uimindu-şi fanii pe reţele de socializare, îngrijoraţi de nivelul creativităţii campionului lor.

  Kanye West şi-a încheiat spectacolul cu o piesă foarte oprtun intitulată „Ye”, purtând o şapcă cu sloganul campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump – „Make America Great Again”.

  Rapperul a făcut comentarii politice după spectacol, difuzat pe Instagram. „Foarte adesea, stând de vorbă cu un alb, ei îmi spun: «Cum poţi să-l iubeşti pe Trump? Este rasist». Ei, bine, dacă rasismul mi-ar ridica o problemă, aş fi plecat de mult din America”.

  Kanye West şi-a lăsat fanii cu gura căscată devenind una dintre foarte rarele persoanlităţii afroamericane care-l susţin pe Trump.

  Rapperul a acuzat totodată Partidul Democrat că vrea să facă oamenii dependenţi de ajutoare sociale şi şi-a eiterat interesul faţă de o candidatură în alegerile prezidenţiale din 2020.

  Kanye West a promis recent un nou album, „Yahndi”, prevăzut sâmbătă. Însă volumul se lasă aşteptat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.