sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Kanye West își schimbă numele! Ce trebuie să facă pentru asta

  de - | 25 august 2021, 10:53 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram)

  Kanye West a depus actele oficiale prin care doreşte să îşi schimbe în mod legal numele în „YE”, potrivit unor documente judiciare consultate de jurnaliştii de la Variety.

  Pentru ca această schimbare să devină oficială, un judecător din statul California va trebui să o aprobe şi, la fel ca în multe cazuri similare, modificarea numelui artistului trebuie să fie publicată în mai multe ziare, transmite Agerpres.

  În documentele depuse la tribunal, rapperul a precizat că doreşte să îşi schimbe numele „din motive personale”, fără să ofere însă alte explicaţii.

  Pe 26 august, Kanye West va găzdui cea de-a treia amplă „petrecere de audiţie” a următorului său album, „Donda”, care va fi organizată pe Soldier Field, un stadion din oraşul lui natal, Chicago.

  Potrivit unui articol publicat în New York Post, rapperul Kanye West va construi o reproducere a casei lui natale din Chicago chiar pe peluza acelui stadion dedicat meciurilor de fotbal american.

  Weekendul trecut, Kanye West şi-a închis contul de pe Instagram, după ce începuse să publice o serie de mesaje criptice, reprezentând mai multe fotografii – prima dintre ele arătând casa în care a locuit în copilărie alături de mama lui, Donda, care a murit subit în 2007 şi al cărei prenume a dat titlul viitorului său album.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.