Jurnalistul rus Dmitri Muratov și-a vândut premiul Nobel cu o sumă record, ca să doneze banii la copii ucraineni

  de - | 21 June 2022, 10:20 AM | Internaţional

  0

  Jurnalistul rus Dmitri Muratov, editorul publicației independente Novaia Gazeta, a scos la licitație premiul Nobel pentru pace pe care l-a primit în 2021, distincția fiind vândută în cadrul unui eveniment de la New York cu suma de 103,5 milioane de dolari, doborând recordul pentru un Nobel, relatează The Guardian, citat de Libertatea.

  Muratov a anunțat că banii vor merge către UNICEF, pentru a fi ajutați copiii ucraineni care au fost strămutați din cauza războiului din țara lor.

  Medalia a fost vândută unui ofertant telefonic neidentificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.