Jurnaliștii din TVR se revoltă împotriva directorului general: „Reporterii comentează de acasă Jocurile Olimpice Europene, doar Doina Gradea e la Minsk”

  de Special Arad | 22 iunie 2019, 9:38 AM | Naţional | Topic special

  1

  Jurnalişti din TVR critică faptul că la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk se află doar preşedintele TVR Doina Gradea (foto), alături de delegaţia oficialilor din Ministerul Tineretului şi Sportului, nu şi reporteri. În timp ce oficialii sunt la fața locului, evenimentul e comentat din studiourile de la Bucureşti.

  „O ruşine uriaşă”, scrie Narcis Şelaru, comentator al Departamentului Sport, postarea sa fiind preluată şi de Adelin Petrişor, care adaugă, ironic: „Cu mine-n Afganistan, Kosovo sau pe la diversele exerciţii militare nu a venit”.

  Postarea lui Şelaru este preluată şi de jurnalistul Adelin Petrişor.

  „Am zis ca e bine să mai afle lumea. Da, reporterii comentează de acasă. Ce să caute ei pe teren, mai ales când terenul e peste hotare? Acolo merg şefii ăia mari după cum vedem în pozele de la minister. Lipseşte martie din post? Nu prea. A fost şi la Eurovision”, afirmă Adelin Petrişor.

  El continuă, ironic, într-un Post Scriptum: „Cu mine-n Afganistan, Kosovo sau pe la diversele exerciţii militare nu a venit. Asa sunt eu, mai norocos”.

  Ministerul Tineretului şi Sportului a postat vineri pe Facebook imagini şi un text referitor la prezenţa delegaţiei de oficiali români, din care face parte și Doina Gradea, la Minsk.

  Foto: Adevărul

  Sursa: Știri pe surse

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.