joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Juriul a decis: frumoasa Aradului în 2019 este Ioana Hotăran | Foto

  de Tomck@t | 10 august 2019, 1:00 AM | Monden | Topic special

  1

  Frumusețea a luminat fără încetare la Miss Arad, chiar dacă s-a întrerupt curentul

  O mică pană de curent (de vreo 20 de minute) nu a oprit spectacolul Miss Arad 2019 să-și desemneze câștigătoarele. Așa cum spunea și organizatoarea Adela Czebely, evenimentul de anul acesta a fost ca o oglindire a vieții: cu urcușuri, cu coborâșuri, cu emoții, cu bucurii, dar cel mai important e că toți oamenii au rămas până la final alături de cei dragi, pentru a îi susține.

  Concursul județean de frumusețe a avut loc vineri seara, 9 august, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, iar după obișnuitele probe de costum de baie (marca Felba Design), rochie de seară și de spontaneitate, respectiv după paradele de modă cu rochiile marca Cozacone Woman și Mirabel, interludiile de dans marca Royal Steps și recitalul Mădălinei Boroneanț, dintre cele 15 concurente, juriul le-a ales pe următoarele:

  Miss Remax: Ioana Hotăran
  Miss Caritate: Mara Dobra
  Miss Sonnenline: Emmanuela Vidolman
  Miss Gold Fashion: Miruna Ioana Ivana Tirsin
  Miss Fotogenie: Ioana Hotăran
  Miss Popularitate: Maria Șod
  Miss Nash Make-Up: Emmanuela Vidolman
  Miss Media: Cristina Iulia Băltean
  Miss Felba: Ioana Hotăran
  Miss Urban Wash: Alina Ignuța
  Miss Atrium: Mara Dobra
  Miss Glamorous: Sonya Trif
  Premiul Special al Juriului: Alina Ignuța
  Premiul III: Mara Dobra
  Premiul II: Roxana Molnar
  MISS ARAD 2019: Ioana Hotăran

  Și în acest an, cea mai mare parte din încasările evenimentului au luat drumul spre un caz caritabil. De asemenea, publicul a fost rugat să doneze o sumă oricât de mică pentru a o ajuta pe Elena Gaica, o fetiță de 8 ani, diagnosticată cu paralizie cerebrală tetrapareză spastică și retard psiho-motor, care are o șansă la o viață normală doar după o operație extrem de costisitoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. o glumă….misss arad…………un concurs are premii adevărate să atragă intradevăr fetele frumoase…..in sală erau mai multe fete frumoase printre spectatori…căldură….bani…!? bilet..etc….nivel de o * prima dată ai sponsor ff puternic apoi….restul…nu ai……nu faci….nu au luat toate fetele diplome..măcar de consolare…???!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.