luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Județul Arad, locul trei în topul amenzilor date în starea de urgență. De la coadă…

  de - | 14 mai 2020, 8:57 AM | Știri Arad

  0

  În topul judeţelor din România după amenzile date în starea de urgenţă diferenţa dintre primul şi ultimul loc este de 40 de milioane de lei, relatează Mediafax. Valoarea maximă a amenzii pentru nerespectarea restricţionării circulaţiei a fost de 20.000 de lei.

  Astfel, într-un top al judeţelor cu cea mai mare valoare a amenzilor, judeţul Bihor este pe primul loc, cu sancţiuni în valoare de peste 40 de milioane de lei.

  Pe locul doi este judeţul Dolj, acolo unde poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de aproape 18 milioane de lei, conform unei analize a ONG-ul Expert Forum.

  La polul opus este judeţul Gorj, acolo unde angajaţii MAI şi MapN au dat amenzi în valoare de puţin peste 1 milion de lei.

  În urma acestei analize, judeţele care au valorile cele mai mari la amenzi nu sunt şi cele care au acordat cele mai multe sancţiuni. Astfel, cel mai mare număr de amenzi a fost aplicat în judeţul Prahova, cu peste 11.000, urmat de judeţul Constanţa şi Iaşi.

  YXNoPTA1YzBiNzBjNzAyODU1ZWM0ZDZiZjJlM2E1N2MwODM3.thumb

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.