Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul declarat de madame „Remorcă”… Pistru e incompatibilă!

  de Alin Olteanu | 14 decembrie 2018, 7:27 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Geanina Pistru, alături de unul dintre „tractoarele” partidului(foto: Google)

  Geanina Pistru va mai rămâne câțiva ani angajată ca și consilieră a lui Gheorghe Bănățean, directorul Companiei de Apă Arad. Spunem angajată, că de făcut treaba nu știm cât și-o face, fiind mai mult văzută, chiar și în timpul orelor de serviciu, pe la ședințe prin oraș, muncă de partid… nu în folosul comunității, cafeluțe pe la… nu facem reclamă la nimeni, da?!… și constatăm că situația ei, deși bătător la ochi de identică cu a „angajatelor lui Dragnea”, din Teleorman,  care erau angajate la o instituție publică dar lucrau pentru partid, nu este luată la ochi de niciun procuror DNA din vestul țării.

  Revenind, Geanina Simona Pistru, „remorca” primarului Falcă și a vicepreședintelui CJ Arad, Sergiu Bîlcea, peste tot unde cei doi își fac campanie electorală pe banii noștri și se laudă cu realizările partidului, a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție respingând în 10 decembrie 2018 recursul declarat de fostul viceprimar al Aradului, actual președinte al organizației de femei a PNL Arad.

  Iată decizia magistraților:

  Decizia ANI, din 23 noiembrie 2015, căreia i-au dat dreptate judecătorii Curții de Apel Timișoara și (ieri) și judecătorii ÎCCJ: „În perioada exercitării mandatului de consilier local,S.C. AUTO TEHNIC S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia aceasta deţine calitatea de asociat unic) a încheiat contracte de prestări servicii și furnizare de produse, în valoare totală de 59.859,32 Lei (la care se adaugă TVA de 14.990 Euro) cu S.C. Compania de Transport Public S.A. ARAD și S.C. Centrala Electrică de Termoficare Hidrocarburi S.A.(societăți comerciale care funcționează sub autoritatea C.L. al Municipiului Arad), încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Remorca” este o obraznică și prin decizia Curții este pe deasupra și infractoare. (de parcă nu o știa deja toată lumea crescută de părinți cu bun simț)
   Sunt curios acum de reacția DNA, având alb pe negru incompatibilitatea acestei „fuste” de doi bani. Conducătorul paranoid, filfizonul, ce l-a depășit de mult pe Baronul von Münchhausen la exagerări și mai ales la minciuni, nu ar trebui și el luat de DNA la puricat precum cel pentru care rezistenții au ieșit pe străzi. Ciuma ce-și schimbă culoarea după nevoie, ca un cameleon, nu este suficient de coruptă să merite să i se strige în fețișoara botoxată???

   +17 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.