Judecătoria Arad își menține poziția vizavi de OUG 7, cât și modificarea ei prin OUG 12

  de Special Arad | 12 martie 2019, 3:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Arad, întrunită în data de 12 martie 2019, a hotărât, cu majoritate de voturi, aducerea la cunoștința publicului a dezacordului cu privire la modalitatea de modificare a Ordonanței de Urgență nr.7/2019 prin Ordonanța de Urgență nr.12/2019, fără a ține cont de avizul Consiliului Superior al Magistraturii care expune poziția magistraților exprimată în cadrul adunărilor generale și susține în continuare abrogarea Ordonanței de Urgență nr.7/2019, cu excepția dispozițiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.