marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Judecătoria Arad are o nouă conducere. Fostul vicepreședinte, magistratul Lucian Balaș, a urcat o treaptă

  de Alin Olteanu | 10 decembrie 2016, 11:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Ieri au fost făcute publice rezultatele concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru numirea în funcții de conducere – pentru locurile vacante în instanțele și Parchetele din întreaga țară – a judecătorilor și procurorilor, desfășurat în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016.

  În ceea ce privește Aradul, ne interesează o singură instanță, Judecătoria Arad, singura instituție la care s-a organizat un concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere, fostul președinte, Flavius Bradin, fiind la final de mandat.

  Urmare susținerii probelor, „Scrisă” și „Proiect”, magistratul Lucian Balaș este noul președinte a Judecătoriei Arad, în timp ce vicepreședinte va fi judecătorul George Bogdan. Până la acest concurs Lucian Balaș a fost vicepreședinte al Judecătoriei Arad, în timp ce George Bogdan era detașat cu delegare la președinția Judecătoriei Chișineu Criș.

   

   

  rezultate-concurs-judecatoria-arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Urmeaza pe tatal sau, deci are de acasa acel instinct de conducere. Felicitari! Sper sa nu mai scrasneasca in continuare din dinti cand va hotara ceva… Antecesorul sau, Flavius Bradin, a fost un remarcabil presedinte, sa nu lase stafeta, pentru ca sincer poate acest OM, Lucian Balas.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.