Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Verdict: acuzațiile ei sunt false

  de - | 1 June 2022, 10:55 PM | Monden

  0

  (foto: capturi video Newsweek / Instagram)

  Juriul de la conversatul proces de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard a dat verdictul, miercuri. Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au dat verdictul că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”, relatează BBC, citat de Digi24. Conform juraților, Heard a acționat cu „răutate” împotriva fostului soț.

  Juriul a decis și că Depp va primi 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive.

  Totuși, în verdictul juriului se arată că și Amber Heard a fost defăimată, însă nu de Depp, ci de avocatul acesteia, Adam Waldman. Prin urmare, ea va primi 2 milioane dolari în daune compensatorii, însă fără daune punitive.

  Heard și Depp s-au cunoscut în 2009 și au fost căsătoriți între 2015 și 2016.

  Procesul de defăimare este în desfășurare din aprilie, iar jurații au fost prezenți la peste 100 de ore de mărturii.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.