sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard – televizat. Actorul cere daune de 50 de milioane de dolari pentru minciună cu privire la abuzul domestic

  de Special Arad | 5 martie 2022, 8:59 AM | Internaţional | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Scandalul dintre Amber Heard și Johnny Depp e departe de a se încheia. În plus, un judecător a decis ca procesul pe care actorul din „Pirații din Caraibe” i l-a intentat fostei soții, în care o acuză că a mințit cu privire la abuzul domestic, va fi televizat.

  Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Amber Heard, pentru acuzații false de violență domestică, și îi cere daune de 50 de milioane de dolari. Un judecător a decis ca procesul care va începe în 11 aprilie să fie televizat, însă vor exista restricții în timpul transmisiilor.

  Benjamnin Chew, avocatul lui Depp, a transmis că Amber Heard este o „mincinoasă care a făcut acuzații false și revoltătoare”, referindu-se inclusiv la cele legate de abuz sexual, Reprezentantul legal al actorului a menționat și că starul este complet transparent și că aprobă decizia procesului televizat, scrie Daily Star.

  Johnny Depp o dă în judecată pe fosta lui soție pentru defăimare. Acesta susține că acuzațiile ei false i-au distrus cariera. La rândul ei, Amber Heard l-a dat în judecată pe actor pentru că ar fi amenințat că o ucide.

  În 2020, un tribunal din Londra a decis că Depp a fost violent de 12 ori cu soția lui, pe parcursul căsniciei lor de 15 luni, încheiată cu divorțul din 2017.

   

  Sursa: Filmnow

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.