Jocuri de idioți! S-au șicanat pe autostrada Arad – Timișoara, iar la final s-au blocat în claxoanele participanților la trafic (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 29 decembrie 2019, 11:53 AM | Regional | Știri Arad | Topic special

  1

  Doi şoferi au fost la un pas de a provoca un accident pe Autostrada Timişoara-Arad după ce nu şi-au mai putut controla nervii şi au început să se şicaneze reciproc.

  Imaginile au fost surprinse de un alt participant la trafic cu ajutorul unei camere video montată pe bordul maşinii. În videoclipul postat pe Facebook sâmbătă, 28 decembrie, se poate vedea cum cei doi încetinesc şi încearcă să se depăşească unul pe altul, trecând de pe o bandă pe cealaltă. La final, cel cu microbuzul l-a blocat pe celălalt chiar când șoferul care filma secvența trecea claxonând pe lângă ei.

  Potrivit publicaţiei Opinia Timişoarei, Poliţia Autostrăzi s-a autosesizat şi încearcă acum să îi identifice pe şoferi şi să îi tragă la răspundere.

  Vezi video cu click aici

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … și uite așa permisul se ia oarecum ușor ! Aaaa… nu contest profesionalismul examinatorilor sau probele de examen , departe de mine acest gănd , în schîmb verificarea psihică a celor ce urmează o școală de șoferi iar la sfîrșitul acesteia dând dovadă de îndemînare tehnică și cunoștințe teoretice (felicitări instructorilor și școlii respective) acumulate necesare dar… aici există o mare dilemă, probleme grave la etajul superior , la ”mansardă” cum spune românul și îl trimitem în trafic și uite ce face ! Urmarea putea fi o catastrofă de sărbători cu familii distruse și pt. ce ?! Astfel de tembeli trebuiesc aspru pedepsiți .

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.