joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  João Pedro a ajuns la UTA! Ce CV are acesta

  de Mihai Todoca | 25 ianuarie 2024, 11:12 PM | Sport

  0

  După oficilizarea contractului dintre conducerea arădeană și Vlad Morar, o altă noutate a ajuns la UTA.

  João Pedro a semnat cu gruparea arădeană de fotbal un conract pe 6 luni cu posibilitatea prelungirii pentru încă un sezon.
  Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare:
  UTA și João Pedro au ajuns astăzi la un acord cu privire la un contract valabil pentru următoarele 6 luni cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.
  În vârstă de 30, lusitanul s-a născut la Vermil, pe 3 aprilie 1993. João Pedro evoluează pe postul de mijlocaș central și vine de la Chaves, din prima ligă a Portugaliei.
  Crescut la Academia Victoriei Guimaraes, a evoluat în carieră pe la echipa de seniori a clubului care l-a crescut, Los Angeles Galaxy, Apollon Smyrnis, Tondela și Chaves.
  A adunat 154 de meciuri în prima ligă a Portugaliei și 95 în liga secundă a țării sale, a punctat de 22 ori și a oferit 7 pase decisive.
  Îi urăm bun venit și la evoluții cât mai bune în tricoul nostru!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.