miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  JO 2018 – Schi alpin: proba masculină de coborâre nu s-a putut desfășura din cauza vântului!

  de Special Arad | 11 februarie 2018, 10:30 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Proba masculină de coborâre din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la , care urma să se desfăşoare duminică, a fost reprogramată pentru ziua de joi, 15 februarie, din cauza vântului puternic care s-a abătut asupra pârtiei de la Joengseon, a anunţat Federaţia Internaţională de Schi (FIS).

  Totodată, slalomul super-uriaş masculin, programat iniţial pe 15 februarie, a fost amânat cu o zi şi va avea loc vineri, 16 februarie, precizează AFP.

  Serviciul meteorologic al Jocurilor avertizase încă de sâmbătă că rafalele de vânt vor atinge între 50 şi 72 km/h în ziua concursului.

  La JO de la Vancouver, în 2010, proba de coborâre, desfăşurată pe pârtia de la Whistler, a fost amânată în mai multe rânduri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

  De asemenea, la Olimpiada de la Nagano, în 1998, la situl de la Hakuba, ceaţa şi zăpada i-au obligat pe organizatori să amâne cu o zi proba regină a schiului alpin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.