JO 2018 – Schi alpin: proba masculină de coborâre nu s-a putut desfășura din cauza vântului!

  de Special Arad | 11 februarie 2018, 10:30 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Proba masculină de coborâre din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la , care urma să se desfăşoare duminică, a fost reprogramată pentru ziua de joi, 15 februarie, din cauza vântului puternic care s-a abătut asupra pârtiei de la Joengseon, a anunţat Federaţia Internaţională de Schi (FIS).

  Totodată, slalomul super-uriaş masculin, programat iniţial pe 15 februarie, a fost amânat cu o zi şi va avea loc vineri, 16 februarie, precizează AFP.

  Serviciul meteorologic al Jocurilor avertizase încă de sâmbătă că rafalele de vânt vor atinge între 50 şi 72 km/h în ziua concursului.

  La JO de la Vancouver, în 2010, proba de coborâre, desfăşurată pe pârtia de la Whistler, a fost amânată în mai multe rânduri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

  De asemenea, la Olimpiada de la Nagano, în 1998, la situl de la Hakuba, ceaţa şi zăpada i-au obligat pe organizatori să amâne cu o zi proba regină a schiului alpin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.