Jennifer Lopez și Ben Affleck, o iubire fără sfârșit. Toată vara au fost inseparabili

  de Special Arad | 11 August 2021, 10:17 PM | Monden

  0

  (foto: Captură video/YouTube)

  De la începutul vacanței de vară, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost inseparabili. De pe străzile din Capri până la plaja din Hamptons până la un iaht din Saint-Tropez, cuplul a decis să profite la maximum de vacanța și dragostea lor, conform sursei citate. 

  Este telenovela romantică pe care nu te poți abține să nu o urmărești în această vară: întoarcerea cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck. JLo și Bennie, Jen și Ben, Bennifer … Există multe porecle pentru acest duet de vedete care au consumat multă cerneală în timpul primei lor aventuri, la începutul anilor 2000. Din nou, în cuplu, actorul și cântăreața au decis să-și petreacă vacanța împreună, sub semnul iubirii. Inseparabili, nu mai ascund și nu variază destinațiile.

  Vârtejul iubirii începe în Hamptons, o regiune foarte elegantă din statul New York, când le vedem, sâmbătă, 3 iulie, în plină plimbare. O plimbare romantică în timpul căreia vedeta Ligii Justiției nu ezită să-și îmbrățișeze iubita care se strânge în brațele sale. Zâmbete largi, un sărut pe frunte, două ținute bej asortate inteligent … Iubitorii își arată dragostea în plină zi.

  De la despărțirea lor în 2003, au trecut 17 ani înainte ca Ben și Jen să decidă să se reunească.Departe unul de celălalt, cele două vedete și-au construit alte vieți.La 52 de ani, cântăreața este mama gemenilor Emme și Maximilian (13) pe care îi are alături de cântărețul Marc Anthony.Între timp, actorul a fost căsătorit cu Jennifer Garner până în 2017, cu care are trei copii, Violet Ann (16), Seraphina (12) și Samuel (9).

  Descendenți pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au ezitat să-i aducă împreună, în timpul unei vizite la Universal Studios pe 2 iulie la Hollywood.

  Însoțiți de gemenii cântăreței și de fiul actorului Samuel, cuplul a profitat de ocazie pentru a se distra și pentru a umple (alte) fiori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.