Jean-Claude Juncker, operat de urgență în Luxemburg

  de - | 17 august 2019, 9:59 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a revenit de urgenţă din vacanţă în Luxemburg pentru o operaţie urgentă de extirpare a vezicii biliare, a informat sâmbătă executivul european, preluat de Agerpres.

  Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, şi-a scurtat vacanţa în Austria şi „a fost repatriat în Luxemburg pentru a fi supus de urgenţă unei operații pentru extirparea vezicii biliare”, a explicat Comisia într-un foarte scurt comunicat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.