duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii i-au salvat pe doi bunici și pe nepoțica lor din Arad. Au fost atacați de propriii câini

  de Special Arad | 27 octombrie 2021, 8:02 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Comunicat. S-a întâmplat în această după-amiaza, in casa unei familii cu doi bunici și o nepoțică, când unul dintre cei doi câini, pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv si a mușcat-o pe femeie. Soțul a sărit in ajutorul acesteia, însă a căzut si el victimă fiind mușcat in repetate rânduri, mai mult și cel de al doilea câine a devenit agresiv.

  În lupta pentru viața lor, cei doi bunici și-au luat nepoțica în brațe și s-au baricadat într-o camera de la parterul imobilului.

  Un vecin care a auzit strigătele de ajutor si câinii lătrând, a sunat numaidecât la 112, iar un echipaj de Jandarmerie si unul de ambulanță au fost direcționate la adresa indicată.

  Ajunși la fața locului, jandarmii i-au găsit pe proprietari baricadați într-o cameră, de la geam strigau după ajutor, iar câinii erau liberi în curte. Jandarmii au analizat repede situația și au luat decizia să folosească materialele de restabilire a ordinii publice, respectiv scutul de protecție, tonfa și șpray-ul iritant lacrimogen.

  Astfel au reușit să-i izoleze pe cei doi câini agresivi după care, cu ajutorul scuturilor de protecție, i-au împins și imobilizat în colțul unei anexe până la sosirea echipajului de ecarisaj. În același timp echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor două victime care prezentau numeroase răni pe tot corpul.

  Bunicii au fost transportați la spital nu înainte ca echipajul de Jandarmerie să-i asigure că vor avea ei grijă de nepoțică până la sosirea mamei.

  Câinele agresiv a fost anesteziat și transportat la Adăpostul Public Arad, urmând ca proprietarii să ia o decizie în privința lui.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Amstaff ținut în lanț într-o curte unde aveau acces copii. Amstaff cu urechi tăiate, lăsat pe mâna unor bătrâni care habar n-au ce înseamnă un câine puternic. Care merg să dojenească un animal ținut în lanț.

   Nu e minunat sa fii român? Ești atât de prost încât nici câine nu ești în stare să ai.

   Păcat că mereu suferă copiii și câinii datorită unor proști grămadă.

   Ar trebui test psiho înainte să faci prunci și înainte să-ți iei câine.

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.