Jandarmii au prins un bărbat vânzând ilegal coarne de cerb la Săvârșin

  de Special Arad | 9 octombrie 2015, 3:12 PM | Săvârşin | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Joi, 8 octombrie, un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Săvârșin, pe timpul unei acțiuni ce a avut loc în zona pieței agroalimentare din localitate, a depistat o persoană care comercializa coarne de cerb lopătar.

  Persoana a fost legitimată, în vederea stabilirii identității iar, la verificări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în municipiul Reșița, județul Caraș Severin.

  Având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 407/2006, legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic, comercializarea de către persoane fizice a diferitelor produse de vânat reprezintă contravenție, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 500 lei.

  Produsele de vânat, respectiv cinci coarne de cerb lopătar, pe care persoana le comercializa, au fost confiscate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.