duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmii arădeni vor fi la datorie de sărbători

  de Special Arad | 24 decembrie 2019, 10:45 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 24 – 31 decembrie, jandarmii arădeni vor acționa zilnic pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală. Jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (târguri, oboare, pieţe, parcuri) şi vor fi prezenţi la evenimentele publice care se vor desfăşura în localitățile Toc, Temeșești, Pîrnești, Săvîrșin, Căprioara, Dumbrăvița, Birchiș, Căpîlnaș, Ostrov, Țela, Pecica și în municipiul Arad în zona lăcașurilor de cult, pe timpul desfășurării slujbelor religioase prilejuite de Nașterea Domnului.

  De asemenea, jandarmii arădeni vor fi prezenți în mijlocul arădenilor care doresc să sărbătorească trecerea în Noul An, la concertul organizat pe platoul Palatului Administrativ din municipiul Arad.

  Totodată, în această perioadă se vor desfășura acţiuni de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional specific sărbătorilor de iarnă, prin monitorizarea respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

  Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Arad recomandă cetățenilor care vor participa la evenimente publice să manifeste răbdare, să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială sau le este tulburată liniştea, cetăţenii sunt rugați să solicite sprijin prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.