luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Jandarmii arădeni vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Simulării pentru Evaluarea Naţională 2018

  de Special Arad | 5 martie 2018, 11:44 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. În perioada 05-07 martie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Simulării pentru Evaluarea Naţională 2018, pentru clasele a VIII-a.

  Pe timpul desfășurării sesiunilor, jandarmii arădeni împreună cu structurile de poliție competente teritorial vor lua măsuri de ordine si siguranță publică în zona unitaților de învațământ unde se susțin probele acestei simulări.

  La nivelul județului Arad, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la un număr de 15 unitați de învățământ din municipiul Arad și localitățile: Lipova, Ineu, Chișineu-Criș și Sebiș.

  De asemenea, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ în vederea soluționării imediate a oricăror încidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

  Le urăm mult succes elevilor de clasa a VIII-a.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.