Jandarmii arădeni se pregătesc pentru mai multe misiuni în perioada sărbătorilor

  de - | 20 aprilie 2019, 7:56 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În acest sfârșit de săptămână, jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării  manifestărilor religioase, prilejuite de sărbătoarea „Floriilor” și Paștele Catolic, în zona lăcașelor de cult din municipiul Arad și din localitățile Lipova, Chișineu Criș, Pecica, Ineu și Sebiș.

  De asemenea, toate competițiile sportive  programate să se desfășoare în această perioadă,  vor fi  asigurate, din punct de vedere al ordinii publice, de jandarmi  și enumerăm: meciul de fotbal din cadrul Ligii a II-a, dintre echipele AFC UTA Arad și Chindia Târgoviște, meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a, disputate  pe teren propriu  de echipele locale din orașele Sebiș și Lipova și competiția sportivă ROCCA MTB, desfășurată pe itinerariul Lipova – Coșari.

  Pentru a preveni apariția unor situații care pot duce la tulburarea ordinii publice, persoanelor participante la aceste manifestații și competiții sportive, li se recomandă să respecte indicațiile echipajelor de jandarmerie aflate în teren și să evite implicarea în conflicte. Atunci când cetățenii au cunoştinţă despre săvârşirea de fapte antisociale, sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor, sau pot apela numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.