duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmeria Arad recrutează candidați pentru școlile militare

  de Special Arad | 26 aprilie 2023, 9:02 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. În perioada 20 aprilie – 05 mai a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română, astfel:

  La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

  La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.

  Pentru a urma cursurile Școlilor Militare ale Jandarmeriei Române trebuie îndeplinite anumite condiții care pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriaarad.ro, pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

  Cerererile de înscriere se depun până în data de 05 mai a.c., exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail [email protected] inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 15 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei nr.1-3, comuna Vladimirescu.

  Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul www.jandarmeriaarad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.