joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jandarmeria Arad organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi vacante

  de Special Arad | 7 septembrie 2022, 2:21 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Jandarmeria Arad, organizează concursuri în vederea ocupării a cinci posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel:

  – ofițer specialist II – administrare patrimoniu imobiliar;
  – ofițer specialist II – intendență;
  – ofițer specialist II – structura de securitate;
  – ofițer specialist II – psiholog;
  – subofițer, în specialitatea financiar.

  Transmiterea cererii de înscriere, declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și a cărții de identitate se face doar în perioada 12-20 septembrie 2022, ora 16.00, exclusiv online la adresa de e-mail: [email protected].
  Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23 septembrie 2022, ora 16.00.
  Toate informațiile privind cerințele posturilor, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaarad.ro/ secțiunea Carieră.

  Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei, nr. 1-3, sau la numerele de telefon: 07540068148/ 0257514950, între orele 08.00 – 16.00 de luni până vineri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.