joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jaf armat filmat live în centrul Parisului, în plină zi – Video

  de Special Arad | 29 aprilie 2023, 7:24 PM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video)

  Magazinul de bijuterii de lux Bulgari situat în Place Vendôme, la Paris, a fost jefuit armat sâmbătă, de către indivizi, pe două motocilete, anunţă poliţia şi parchetul, care confirmă dezvăluiri ale publicaţiei Actu17, iar imagini de la jaful armat circulă pe reţele de socializare, relatează AFP și news.ro.

  Potrivit primelor elemente, trei persoane, de la bordul a două motociclete, au venit la magazin către ora locală 13.45 (14.45, ora României), precizează o sursă judiciară. Doi dintre ei erau înarmaţi cu ”arme lungi”, potrivit acestei surse. Ei l-au lovit pe agentul de securitate.

  Prejudiciul jafului este în curs de evaluare, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

  În înregistrări video difuzate pe reţele de socializare care par să semene cu locul jafului, apar două motociclete negre impozante, staţionate pe trotuar, în faţa magazinului.

  Un bărbat care poartă o cască de protecţie, înarmat şi îmbrăcat în negru, stă de pază.cApoi cei trei bărbaţi fug cu motocicletele, potrivit acestor imagini.

  O anchetă în flagrant cu privire la jaf armat în bandă organizată a fost deschisă şi încredinţată brigăzii de Reprimarea Banditismului (BRB) din cadrul poliţiei Judiciare din paris, anunţă Parchetul din Paris.

  Al doilea jaf armat la Bulgari

  Magazinul Bulgari a fost jefuit armat în septembrie 2021, iar prejudiciul a fost estimat la zece milioane de euro. Un membru al echipei de jefuitori a fost rănit la un picior de către un poliţist. Arestat, el a fost inculpat şi încarcerat.

  În iunie 2022, alţi doi suspecţi, la acea vreme în vârstă de 26 şi 37 de ani, originari din Seine-Saint-Denis,au fost arestaţi. Ei au fost inculpaţi şi plasaţi în detenţie provizorie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.