Jaf armat aseară la un hotel celebru! S-a furat în valoare de 4,5 milioane de euro (Foto)

  de Special Arad | 11 ianuarie 2018, 8:09 AM | Internaţional

  0

  Cinci bărbaţi mascaţi înarmaţi cu topoare şi cuţite au intrat în Hotelul Ritz din centrul Parisului miercuri seară şi au plecat la scurt timp cu bijuterii estimate la o valoare de 4,5 milioane de euro, relatează The Guardian.

  Poliţiştii aflaţi în patrulare în apropierea hotelului de cinci stele au reuşit să prindă trei dintre hoţi după ce au folosit armele cu electroşocuri. Potrivit anchetatorilor, hoţii au intrat în hotel în jurul orei 18.30 (n.red.: ora locală), unde au spart cu topoarele mai multe ferestre, au luat bijuteriile şi le-au îndesat în genţi înainte să-şi facă dispariţia. Martorii au declarat că în timpul jafului, personalul hotelului i-au rugat pe oamenii din interior să rămână la podea pentru siguranţa lor.

  „Am auzit un zgomot foarte puternic şi multă agitaţie pe stradă. Trecătorii s-au refugiat în interior. Nu am ştiut ce se întâmplă până ce nu ne-a spus cineva că e vorba de un jaf”, a declarat un angajat al hotelului citat de AFP. Conform martorilor, cel puţin zece focuri de armă au fost trase şi un angajat a fost rănit. Totuşi, poliţia franceză a declarat că nimeni nu a fost rănit şi că deocamdată nu se ştie valoarea exactă a bijuteriilor furate, dar se estimează că ar fi „câteva milioane de euro”.

  Un alt poliţist a declarat pentru jurnaliştii francezi că valoarea estimată ar fi în jur de 4.5 milioane de euro. Cei trei bărbaţi arestaţi de poliţişti erau personaje cunoscute de către poliţişti, relatează Le Parisien.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.