vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iubitorii de natură vor strânge gunoaiele din Lunca Mureșului. Ajută-i și tu!

  de Raluca Medeleanu | 29 iunie 2021, 10:20 AM | Știri Arad

  1

  Serviciul de Voluntariat Montan Arad organizează de ceva vreme, periodic, acțiuni de igienizare și reînprospătare a marcajelor prin zonele montane ale județului. De această dată își îndreaptă atenția către o zonă de șes, anume Parcul Natural Lunca Mureșului.

  „(Ne)Civilizația umană are rezultate catastrofale asupra naturii. Vom igieniza o zonă cu protecție integrală. Cu cât suntem mai mulți cu atât și suprafața curățată va fi mai mare. Alătura-te celor mulți!”, spun organizatorii acțiunii.

  Cei care doresc să se alăture celor care iubesc natura și o vor curată, trebuie să se înscrie în grupul de Facebook special creat pentru această acțiune, care se va desfășura în 3 iulie, începând cu ora 8 dimineața: „Igienizare Lunca Mureșului (click AICI).

  208867275 563240198177460 6361503815141861675 n

  Citește și: Voluntari din Arad, Europa, Asia și chiar Africa au făcut curat și au revopsit marcajele din Munții Codru Moma 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nevoia de brațe harnice la o asemenea acțiune de IGIENIZARE (și nu cum „normal” este numită ca Ecologizare, de abuzatorii proști și fanfaroni ai cuvântului) este extrem de mare. Suprafețele poluate cu mizerii și zeci de mii de recipiente din PET sunt mari. Cine poate ar trebui să meargă să dea ”o mână de ajutor”. Administrația Parcului Lunca Mureșului are nevoie de ajutorul tuturor iubitorilor de natură să facă curățenie și mențină Parcul într-o condiție, cât de cât acceptabilă. Poate reușiți să vă faceți și prieteni noi, cu această ocazie.
   .
   Faptul că și în 2021 este nevoie de asemenea intervenții pe malurile Mureșului după viiturile de primăvară, este o DOVADĂ ZDROBITOARE A LIPSEI DE EFICIENȚĂ în Proiectele inițiate și conduse de Eminenții Politicieni ai României, pe SUTE DE MILIOANE DE EURO, în ce numim RECICLARE. Mincinoși Notorii cheltuiesc banii publici fără să aibe ca obiectiv rezolvarea CAUZEI unei probleme. În general ei își doresc să înlăture temporar EFECTUL, CĂ AȘAI MODELUL MAFIOT!!!
   .
   În 2007 le-am prezentat la nivel guvernamental un EXEMPLU de BUNĂ PRACTICĂ, ce de zeci de ani funcționează cu succes, ce după inițiere funcționează ca un ceas elvețian halind toate recipientele reciclabile din sistem, în mai multe țări Europene. Au moțăit la prezentare și efectele indolenței și REAUAVOINȚĂ, sunt acum o dovadă acuzatoare și pe teritoriul Parcului. O parte a problemei este și lipsa de acțiuni în forță a societății civile. Blocarea activității și boicotarea clasei politice actuale ar pune în prim plan lista de priorități a socientății civile. Așa, acești INCOMPENTENȚI MINCINOȘI, fac mișto de cei ce se implică și-i tratează cu aroganță și dispreț.
   .
   Prea multe de spus … și din păcate de geaba. Dar ca de obicei îi huidui, că atât măcar pot să o fac cu consecvență și să le arăt disprețul meu de cetățean. HUOOOOOOOOOOOOOO!!! JIGODII MAFIOTE!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.