joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iubitorii de motociclete, invitați la deschiderea sezonului moto de la Arad

  de Special Arad | 13 aprilie 2022, 12:35 PM | Știri Arad

  1

  Sâmbătă, 16 aprilie, iubitorii de motoare sunt invitați să participe la evenimentul numit „Parada Moto & Party”, o paradă de motociclete pe străzile orașului, urmată de o petrecere de socializare, pentru a cărei organizare s-au adunat toate cluburile moto din oraș și prin care se marchează deschiderea sezonului moto. Toți motocicliștii și prietenii lor sunt bineveniți să se alăture evenimentului.

  Motocicliștii se vor aduna pentru paradă începând cu ora 13:00, la Monoxid MF ClubHouse, de pe strada 6 Vânatori. Traseul paradei este după cum urmează: De la ora 14:00, pe centura către strada Cîmpul Linistii, Park Industrial UTA la Clubul Moto Road Warriors. Apoi, de la ora 15:00, se pleacă către Clubul Moto Red Evils MC, pe Strada Poetului, având ca destinație clădirea INDAGRARA (în curte). De la ora 16:00 – 16:30 se pleacă pe autostradă, spre Aradul Nou, apoi pe Calea Romanilor, Bulevardul Revoluției, Calea Aurel Vlaicu, Calea 6 Vânători, cu destinația finală Clubul Moto Burnout MC.

  Organizatori acțiunii sunt după cum urmează:

  Red Evils MC Arad
  Burnout MC Arad
  Monoxid MF Arad
  Road Warriors MF Arad
  Border Knights Arad
  Gentleman MF Arad
  Wild Horses MF Curtici
  Arad Bikers
  Free Bikers Arad
  Motorun Ineu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.