ITM și-a schimbat locația punctului de lucru

  de Special Arad | 17 decembrie 2014, 5:05 PM | Știri Arad | Utile

  0

  Știri Arad: Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Arad reaminteste publicului faptul că s-a desfiinţat punctul de lucru al instituţiei din Calea Radnei, nr. 288, urmând ca unica locaţie a ITM Arad să fie cea de pe strada Episcopiei, nr. 11 – 13 (lângă Teatrul de Marionete).

  Totodată, în perioada 20.12.2014 – 20.01.2015 nu se vor elibera certificate/adeverinţe/duplicate de adeverinţe în baza documentelor existente în arhivele Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad şi nici copii după documentele existente în arhivele instituţiei (adică adeverinţe de vechime pentru perioada anterioară datei de 01.01.2011), eliberându-se doar carnete de muncă şi certificate cu informaţii extrase din baza de date organizată la nivelul Inspecţiei Muncii cu registrele generale de evidenţă a salariaţilor transmise de angajatori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.