miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Italia ameninţă Ryanair cu suspendarea zborurilor din cauza nerespectării măsurilor de combatere a coronavirusului

  de Special Arad | 5 august 2020, 8:53 PM | Internaţional

  0

  Agenţia Naţională pentru Aviaţia Civilă din Italia (ENAC) a ameninţat miercuri compania irlandeză Ryanair cu suspendarea autorizaţiei de zbor în ţară din cauza nerespectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, conform AFP.

  ENAC a explicat într-un comunicat că a notificat Ryanair şi „în acelaşi timp autoritatea competentă din Irlanda despre încălcarea frecventă a regulilor de sănătate existente în acest moment şi impuse de către guvernul italian pentru a proteja sănătatea pasagerilor”.

  „Nu doar că obligaţia de a păstra distanţa dintre pasageri nu este respectată dar condiţiile care permit o derogare de la distanţă sunt de asemenea ignorate”, afirmă ENAC.

  Autoritatea subliniază că dacă va mai exista o nouă abatere de la regulile impuse, va fi nevoită să aplice prevederile codului aerian şi să „impună suspendarea tuturor activităţilor de transport aerian pe aeroporturile naţionale şi să ceară companiei să asigure redirecţionarea pasagerilor care au deja bilete”.

  sursa: bursa.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.