duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ISU s-a umplut de „noroc”. A „descarcerat” un tânăr de 35 de ani, mort de beat, dintr-o toaletă publică

  de Andrei Fuliaș | 2 noiembrie 2017, 2:03 PM | Pamflet

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad, Serviciul Județean de Ambulanță Arad și Inspectoratul de Poliție Județean Arad au fost alertate joi, în jurul orei 12:00, de către un cetățean îngrijorat de faptul că un bărbat ar fi decedat într-o toaletă publică de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu.

  Povestea a început atunci când un bărbat a intrat într-o toaletă ecologică amplasată în dreptul stației taxi de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. După câteva zeci de minute, unul dintre taximetriștii care aștepta în taxi a vrut să folosească la rândul lui toaleta publică și, după mai multe bătăi în ușa toaletei, s-a speriat și a sunat la 112, crezând că bărbatul care se afla înăuntru a murit.

  La fața locului au ajuns de urgență echipaje ale ISU Arad, SAJ Arad și Poliția, care au constat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, care era în stare avansată de ebrietate și care adormise pe toaletă, cu pantalonii în vine.

  Se pare că ușa toaletei a fost deschisă de către câțiva taximetriști, care au forțat-o, chiar înainte ca la fața locului să ajungă și autoritățile. Tânărul a fost transportat de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță la Spitalul Județean.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.