ISU Arad, mesaj de apreciere pentru Sebastian Șooș: „Ne-ai demonstrat că ești un adevărat salvator din pasiune și nu putem decât să ne mândrim cu tine”

  de Special Arad | 3 August 2022, 8:11 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a transmis un mesaj de apreciere către Sebastian Șooș, un tânăr de 19 ani care face voluntariat la ISU:

  Atunci când nu este voluntar pe una dintre ambulanțele SMURD, își ajută colegii de la stingere. Ieri, când se afla împreună cu mai mulți prieteni, a observat un fum dens în depărtare și autospecialele care se îndreptau spre acel loc.

  „Îmi pare rău, dar nu mai pot sta. Plec după ei, colegii mei au cu siguranța nevoie de ajutor”, a spus tânărul.

  Casca și costumul de protecție le avea în portbagaj, așa că a pornit direct spre locul incendiului. Vegetație uscată și deșeuri ardeau pe o suprafață cât vezi cu ochii.

  Tânărul Sebastian s-a remarcat ușor. Era peste tot unde a fost nevoie de el.

  La întrebarea, de ce poartă mereu cu el casca și costumul de protecție, Sebastian ne-a răspuns: „A fost o bucurie imensă pentru mine când le-am primit. Le țin cu mine tocmai pentru ocazii ca asta, să pot ajunge mai repede unde este nevoie de mine”.

  El este Sebastian, are doar 19 ani și este voluntar ISU Arad din 2019.

  „Noi ne dorim ca această misiune să fie și cea care îți va decide drumul spre o carieră alături de salvatori. Ne-ai demonstrat că ești un adevărat Salvator din Pasiune și nu putem decât să ne mândrim cu tine”, transmite ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.