ISU a salvat un mânz căzut într-o fântână în Curtici | Video

  de Special Arad | 15 mai 2017, 5:04 PM | Curtici | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un echipaj ISU s-a deplasat de urgență în localitatea Curtici pentru a salva un mânz care a căzut într-o fântănă.

  Fântâna în care a căzut animalul a fost, spre norocul lui, fără apă, dar de aproximativ 6 m adâncime. S-a interveni cu 1 echipaj deblocare-salvare, 1 echipaj descarcerare grea si 8 subofițeri. Mânzul a fost salvat.

  Operatiune de salvare animal (mânz) căzut în fântână in oras Curtici. Fântână fara apă, aproximativ 6 m adâncime. S-a interveni cu 1 echipaj deblocare-salvare, 1 echipaj descarcerare grea si 8 subofițeri.

  Posted by ISU ARAD on Monday, May 15, 2017

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.