vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Istoricul arădean Antoniu Martin va preda la Academia Militară din Chișinău (Republica Moldova)

  de Special Arad | 20 august 2016, 10:11 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Știri Arad. Începând cu anul universitar 2016-2017, istoricul arădean Antoniu Martin va preda în cadrul Academiei Militare ,,Alexandru cel Bun” din Republica Moldova. Cursurile propuse vizează problematica democraţiei şi totalitarismului în secolul XX, precum şi construcţia europeană în epoca post război rece. ,,Această  colaborare cu prestigioasa instituţie academică din Republica Moldova mă onorează şi presupune împărtăşirea unei expertize în domeniile democraţiei , istoriei totalitarismului şi al construcţiei europene”, a declarat profesorul Antoniu Martin.

  Antoniu Martin este doctor în istorie contemporană, cu teza despre comunismul românesc – colectivizarea agriculturii în județul Arad,  este specializat în istorie contemporană și istoria fenomenului inițiatic românesc și internațional.

  A publicat cărți despre totalitarismul comunist, economie și societate în perioada comunistă, precum și lucrări privind istoria conceptului inițiatic în spațiul românesc. Ultimele două apariții editoriale, „Masoneria Explicată Profanilor” și „În zodia puterii”, au cunoscut un real succes atât în România cât și în Republica Moldova.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.