luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Istoria tirului arădean va fi rememorată la Seara Mișcării Arădene

  de Tomck@t | 20 mai 2014, 11:35 PM | Știri Arad

  0

  Mișcarea Arădeană și Pro-Urbe Arad vă invită la un eveniment dedicat unuia dintre sporturile cu veche tradiție în Arad, vineri, 23 mai, ora 18:00, la Poligonul de Tir Sportiv „Sorin Babii” (Str. Corneliu Coposu FN, lângă OMV Kaufland).

  Dezbaterea istoriei tirului arădean va fi în compania unor exponenți de excepție ai sportului arădean: Sorin Babii, Preşedintele Federaţiei Române de Tir Sportiv și Vasile Păltineanu, Director al Clubul Sportiv Municipal Arad.

  „Avem a mulțumi pentru documentare antrenorilor de la Poligonul de Tir Sportiv Sorin Babii domnului Mircea Budurișan, doamnei Monica Toth, domnului Gheorghe Pop, domnului Ion Vasilescu și domnului Vasile Păltineanu, directorului CSM Arad pentru îngăduința de a organiza evenimentul nostru într-un cadru cu semnificație, și nu în ultimul rând, doamnei Maria Popoviciu pentru propunerea unei teme mai puțin cunoscute pentru patrimoniul de valori ale Aradului. Partenerii evenimentului, Knowledge Future Platform, ne vor asigura logistica de prezentare”, spun organizatorii.

  Pe lângă prezentarea istoriei tirului arădean, vom fi spectatorii unei prezentări a armelor de competiție, ai unei trageri demonstrative efectuate de sportivii CSM Arad și ai unei expoziții de machete marca „Ioan Popoviciu”, iar cei mai norocoși participanți la tombolă vor putea beneficia de o lecție de tir pe viu sub îndrumarea antrenorilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.