marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Irina Begu, scandal la Istambul: „Nu mai joc. Stau aici zece ore!”

  de Special Arad | 28 aprilie 2018, 1:40 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Istanbul, după ce a trecut de croata Donna Vekici, după un meci în trei seturi.

  Condusă cu 1-0 la seturi de Vekic, Irina Begu a avut o ieşire incredibilă după ce şi-a pierdut serviciul la scorul de 5-5. Enervată de decizia arbitrului de scaun, Begu nu s-a mai putut stăpâni: „Du-te măcar să vezi că nu există niciun spaţiu. Mingea e bună. Stau aici 10 ore, nu mă mai mişc, nu mai joc, dacă nu vine supervizorul”, a ţipat Begu. Nici după ce supervizorul meciului a venit sportiva noastră nu s-a calmat.

  „Nu trebuie să-mi daţi punctul, doar mergeţi să vedeţi că nu e niciun spaţiu şi mingea e bună. Nici nu trebuie să-mi spuneţi, doar mergeţi ca să vedeţi cât de slab e arbitrul”, a încheiat Begu.

  Begu a câştigat setul secund în tie-break, iar apoi şi-a spulberat adversara în setul decisiv, scor 6-1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.