Iranul invită experții Boeing să participe la ancheta privind avionul prăbușit

  de - | 10 ianuarie 2020, 9:49 AM | Internaţional

  0

  (foto: Agerpres)

  Purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Abbas Mousavi, a declarat joi pe Twitter că țara sa a invitat experți ucraineni și reprezentanți ai Boeing să participe la ancheta referitoare la prăbușirea avionului ucrainean care se deplasa de la Teheran spre Kiev, transmite Mediafax, citați de Digi 24.

  De asemenea, el a declarat că Iranul a demarat deja o anchetă în acest sens, în concordanță cu regulamentele Organizației Internaționale a Aviației Civile.

  Totodată, în cadrul aceluiași mesaj, oficialul a reiterat că țara sa invită toate statele care dețin informații în acest caz să le furnizeze echipei de anchetă. „Am aprecia dacă țările care pot oferi informații comisiei de anchetă ar face acest lucru”, a scris Mousavi.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.