Contul de Facebook al consilierului Florin Mariș miroase a ipocrizie

  de Special Arad | 12 mai 2014, 2:32 PM | Pamflet

  2

  Facebook e o rețea de socializare pe care fiecare face ce-l taie capul, postează ce vrea și profită de libertatea de exprimare care i se oferă. În același timp, unii abuzează de această libertate de exprimare și devin caraghioși, chiar ipocriți în unele cazuri.

  Spre exemplu… consilierul local Florin Mariș, șef de piață la Miorița… Astfel, Mariș postează pe facebook-ul său un afiș al PDL care este rupt de pe panoul electoral, încercând să arate cât de nesimțiți sunt adversarii politici… Și într-adevăr e o nesimțire să faci campanie în felul acesta. Dar chiar atât de ipocrit să fii încât să nu-ți aduci aminte că și tu, la rândul tău, ai făcut la fel… Iar dacă e să ne aducem aminte, în 2012, Mihail Neamțu, fost candidat pe Colegiul 1 din Arad, îi acuza pe cei din PDL de sabotaj. Printre cei acuzați se afla și Florin Mariș, șef al Pieței Miorița. La acea vreme Neamțu spunea că Mariș l-a sabotat, la comanda Geaninei Pistru (șefă a acelei campanii), ținând ascunse materialele sale de campanie și lăsând ca piața să fie plină de materialele celor de la PSD, în speță maculatura lui Flavius Măduța. Să nu uităm, Eusebiu Pistru a ajuns deputat pentru că Flavius Măduța a făcut peste 50% în colegiul său, pedelistul fiind favorizat de o „redistribuire” pe care o aștepta…

  Mândru nevoie mare de ceea ce a postat… de parcă n-ar fi fost destul de ipocrit, Florin Mariș și-a mai și „like-uit” singur pozele. Ulterior acesta și-a invitat prietenii să se uite și pe descrierea fiecărei fotografii…

  N-a prea fost pe la orele de gramatică

  Dacă ne luăm după descrierea uneia dintre fotografiile la care își prietenii să privească, consilierul local municipal n-a prea fost pe la școală când se țineau orele de gramatică. Este inadmisibil ca un consilier local municipal să nu știe că „sunați” nu se scrie „suna-ți”, iar „ați” nu se scrie „a-ți”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Grşit, grşit, dar hârşit. Pedeliştii şi pâmpiţii îi acuză pe ceilalţi de toate relele pe care le-au făcut şi le fac ei în continuare. Modelul este, bineînţeles, Băse, cel care îl acuză pe Ponta că ar vrea să subordoneze – prin numiri – pârghiile statului. Da’ oare nu şi le-a subordonat Băsescu timp de 10 ani, tot prin numiri? N-are rost să mai vorbim, sistemul mafiot al lui Băsescu şi Falcă a trăit şi trăieşte prin astfel de oameni, ca Mariş: nepricepuţi, găşcari, semidocţi, cu gândul numai la furat, care dacă îi prinzi cu şoalda nu recunosc ci dau vina pe alţii.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.