duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  IPJ Arad: Ziua Internațională Împotriva Exploatării Sexuale și Traficului Femeilor și Copiilor

  de Special Arad | 24 septembrie 2022, 2:12 PM | Știri Arad

  0

  I.P.J ARAD: În fiecare an, în data de 23 septembrie, se marchează Ziua Internațională Împotriva Exploatării Sexuale și Traficului Femeilor și Copiilor, zi care contribuie semnificativ la procesul de informare a opiniei publice asupra acestui flagel.

  În acest context, ieri, 23 septembrie a.c., polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Arad au desfășurat o activitate preventivă pe această linie, la Centrul de zi pentru copiii aflați în situații de risc BNA Humanitas, din localitatea Zăbrani, județul Arad.

  Polițiștii au discutat cu copiii despre ce înseamnă traficul de persoane și i-au informat despre cum pot evita să devină victime ale acestui fenomen.

  De asemenea, în cadrul activități au fost prezentate cazuri concrete iar polițiștii au răspuns întrebărilor adresate de copii.

  Aceste activități preventive vor continua și în perioada următoare, atât în municipiul cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.