marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  IPJ Arad, între corigență și repetenție, la fel ca multe alte inspectorate care au avut „curaj” să își facă pagini de socializare

  de Mihai Todoca | 19 octombrie 2023, 8:06 AM | Social Media | Știri Arad

  2

  Să vorbim despre IPJ Arad dintr-o altă perspectivă. Mai toată lumea este obișnuită deja cu termenul de review. Indiferent că e de pe google, site-uri de turism sau facebook, numărul de revizuiri și stele (de obicei 5) ne determină alegerile. Sigur, sunt viziuni subiective, însă de cele mai multe ori cei care le lasă, dacă nu sunt hateri, reușesc să facă o caracterizare destul de apropiată realității asupra serviciilor de care au avut parte.

  În același ton și pentru că subiectul pe care dorim să-l abordăm ține de siguranța noastră, am realizat o listă a Inspectoratelor Județene de Poliție din țară, bazată strict pe recenziile lăsate de cetățeni și de stelele pe care aceste instituții le-au „strâns”.

  Aceasta, dar și pentru că se observă, în ultimii ani, o tendință a MAI de a fi cât mai prezent pe site-urile de socializare, în goană după like-uri și aprecieri prezentându-și datoria, în fapt, ca realizări.

  Notele, până la 5, le-am obținut consultând Google deoarece nu toate IPJ-urile din țară au o pagină de facebook. Când și dacă vor avea, vom reveni.

  IPJ Arad, în lista codașilor

  Astfel, ca să nu vă mai ținem cu sufletul la gură, IPJ Arad are o notă de doar 2,9 pe Google Reviews, plasând Inspectoratul arădean pe locul 10. De la coadă. Dintr-un total de 41 de județe analizate. Loc pe care îl împarte cu Vaslui și Vrancea.

  Note mai proaste decât IPJ Arad au inspectoratele din județele: Ilfov, Ialomița, Brașov, Olt, Dâmbovița, Buzău, Bacău, Dolj și Prahova. Nota minimă din această listă este de 2,1,(județul Ilfov), iar cea maximă 4,6 (județul Vâlcea).

  Opt IPJ-uri au notele peste 4, 21 de inspectorate între 3 și 4, iar restul între 2,9 și 2,1. Listă pe care, așa cum am menționat, IPJ Arad o deschide cu Vaslui și Vrancea.

  Citește și : În capitala Vestului sălbatic românesc, șefii Poliției și Jandarmeriei din Arad pupă moaște de euro-sfânt

  Cum stau restul județelor la capitolul popularitate, puteți observa în tabelul de mai jos, iar, în loc de concluzie spunem doar că luate împreună, la nivel de țară, nota este de 3,3. Lucru ce ne aduce aminte de o replică faimoasă din miniseria Cernobîl (atât că acolo era vorba de 3,7 și era vorba de radiațiile Roentgen ): „Not great, not terrible”, adică „Nu grozav, nu groaznic”. Doar că, așa cum știm, în cele din urmă, s-a descoperit că a fost groaznic și a afectat sute de mii de vieți.

  ipj

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == NORMALITATE IN ORASUL CENUSIU CAPTURAT DE EPOLETZI SI FANARIHOTZI == EDUCATZIA E LA NIVELUL OLTENIEI SI SIGURANTZA POPULATZIEI LA NIVELUL MOLDOVEI PARTEA SARACA A MOLDOVEI .
   ==SI CUM SE MAI BAT PE SPATE POLITZAII IN BILANTZURI – BA CE BUNI SANTEM == BA CE BUNI SUNTEM SI PRESA OBEDIENTA ARADEANA GEN ARADON SI GLSA SE GUDURA PE LANGA EPOLETZI PREGATITA MINTEN SA BAGE UN ARTICOL DE LINS POLITZAII IN PIATZA VICTORIEI.

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. == AM UITAT CEVA == SONDAJUL IRES DIN DECEMBRIE 2022 ARATA CA INCREDEREA POPULATZIE IN POLITZAII RUMENO ESTE DE DOAR 43/100 IAR IN JUSTITZIA BOIERILOR DE 46/100 . == PRACTIC UN GROSSE SHEISE .== CONFORM CUTUMELOR SOCIOLOGICE – CAND INCREDEREA TURMEI IN INTITUTZIILE DE FORTZA ALE STAPANIRII SCADE SUB 80/100 AVEM FIE O DICTATURA FIE O STAPANIRE PUTRED DE CORUPTA – CEA CE SE VEDE CU OCHIUL LIBER == TRAIASCA FANARIHOTZII SI SLUGILE LOR CU EPOLETZI == PT COMPARATZIE IN FINLANDA SI NORVEGIA INCREDERA IN JUSTITZIE ESTE DE 99,6/100 SI IN POLITZAI 98/100 == PRACTIC SI DELIGVENTZII AU INCREDERE IN JUSTITZIE SI POLITZAI .

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.