duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un singur candidat pentru ocuparea funcției de adjunct al IPJ Arad. De la ce Poliție orășenească provine

  de Ioana Costaș | 20 iulie 2023, 5:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  foto: IPJ Arad, sediul de pe malul Mureșului

  Un singur ofițer s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, iar în 18 iulie acesta a susținut evaluarea psihologică, pe care, potrivit informațiilor noastre, a trecut-o.

  Cel care s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de adjunct este șeful Poliției Orașului Nădlac, comisarul-șef de poliție Flavius Socaciu.

  În momentul de față, unul dintre cele două posturi de adjunct al IPJ Arad este ocupat, prin împuternicire, de comisarul șef de poliție Florin Turnagiu. Acesta a fost împuternicit pe funcție la 1 iulie 2022, iar după un an a fost mutat pe cealaltă funcției de adjunct al IPJ Arad, tot prin împuternicire, pentru o perioadă de 3 luni.

  Și pentru că IPJ Arad nu poate avea la nesfârșit adjuncți doar prin împuternicire, Poliția Română a scos la concurs, recent, una dintre cele două funcții de adjunct. Așadar, concursul va avea loc în 27 iulie, la sediul Poliției Române, și va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

  Citește și: Funcția de adjunct al IPJ Arad, scoasă la concurs de Poliția Română

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.