duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Funcția de adjunct al IPJ Arad, scoasă la concurs de Poliția Română

  de Ioana Costaș | 4 iulie 2023, 1:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Actualul sediu al IPJ Arad foto: Ioana Costaș

  Greu, foarte greu, Poliția Română a scos la concurs una din cele două funcții de adjunct din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad. Recrutarea candidaților se va face din sursă internă, potrivit anunțului privind concursul. Candidații trebuie să își depună dosarele până în data de 10 iulie, ora 16:00.

  Concursul – care va fi înregistrat audio-video – va avea loc în 27 iulie la actualul sediu al Inspectoratului General de Poliție Română și va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10, iar nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.

  Anunțul privind organizarea concursului și condițiile de participare au fost publicate pe site-ul IPJ Arad, la următorul link: Poliția Română – A N U N T concurs pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului inspectoratului de politie judetean I din Inspectoratul de Politie Judetean Arad, cu recrutare din sursa interna (politiaromana.ro)

  „ANUNȚ concurs pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului inspectoratului de politie judetean I din Inspectoratul de Politie Județean Arad, cu recrutare din sursă internă. În conformitate cu prevederile art. 2735 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi ale Ordinului M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare;

  Inspectoratul General al Poliţiei Române cu sediul în Municipiul Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, organizează, concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Arad, prevăzută la poziţia 2 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă”, se arată pe site.

  IPJ Arad, condus, de 3 ani, doar prin împuterniciri

  Una din cele două funcții de adjunct IPJ Arad este ocupată – prin împuternicire – de comisarul șef Florin Turnagiu, venit de la IPJ Timiș pe această funcție. Turnagiu a fost împuternicit la 1 iulie 2022 ca adjunct al IPJ Arad. La 1 iulie 2023, comisarul șef a fost împuternicit pe cealaltă funcție de adjunct în cadrul IPJ Arad pentru o perioadă de trei luni.

  De dinaintea pandemiei cele două funcții de adjunct a IPJ Arad au rămas vacante fiind ocupate de atunci doar prin împuterniciri.

   

  Citește și: Comisarul șef Florin Turnagiu, numit cu împuternicire încă trei luni ca adjunct al IPJ Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.